η δημιουργια

Οι δημιουργοί του εστιατορίου "Άμμος" είναι οι: Μιχάλης Γαλίτης, Γαλίτης Νεκτάριος και Τσάκος Θεόδωρος (δεν κρίνουμε από την φωτογραφία) ..

Εκτός από συνεργάτες, είναι πολύ καλοί φίλοι. Η σχέση τους ξεκινά από την παιδική ηλικία, όταν ήταν αθλητές και συμπαίκτες στην ομάδα μπάσκετ του Πορφύρα Πειραιά. Με 4 εστιατόρια στον Πειραιά (Ημεροβίγλι, Cape Διρού, "Τσάκος", Μπαχάλικο) η επαφή ήταν καθημερινή και υπήρχε πάντα η επιθυμία να συνεργαστούν. Αυτή η επιθυμία με την πάροδο του χρόνου ωρίμασε και μετατράπηκε σε ανάγκη δημιουργίας και έτσι η κατάλληλη ευκαιρία ήρθε.. Σας παρουσιάζουμε την ταβέρνα «Άμμος».

Το γνωστό Πειραιώτικο στέκι που εδώ και 11 χρόνια εχει γίνει ο νούμερο ένα προορισμός για τους οπαδούς των θαλάσσινων εδεσμάτων, βρίσκεται στην καρδιά του Μικρολίμανου επιπλέοντας σχεδόν πάνω στη θάλασσα! Οι επισκέπτες του  θα έχουν την εμπειρία να νιώσουν πως βρίσκονται σε κάποιο Κυκλαδίτικο νησί, καθώς η διακόσμηση του είναι εμπνευσμένη αποκλειστικά απο τα χρώματα και τις μυρωδιές του Αιγαίου! Ανάμεσα στους γευστικούς θαλασσινούς πειρασμούς ξεχωρίζουμε την γεμιστή σαρδέλα, την αθερίνα του φαγά, το απολαυστικό Ριζότο θαλασσινών, συνοδευμένα πάντα απο εκλεκτό τσίπουρο και μυρωδάτο ουζακι. Το επιτυχημένο τρίδυμο στον χώρο της εστίασης που βάζει εδω και χρόνια την προσωπική του σφραγίδα υπόσχεται να διεγείρει τους γευστικούς σας κάλυκες και να σας ταξιδέψει σε καλοκαιρινούς προορισμούς!